Как да поръчам

Как да направя поръчка в Златен Гоблен

 

Продуктите на Златен гоблен ООД можете поръчате по следните начини:

* Онлайн от уебсайта: www.zlaten-goblen.com
* На фирмените телефони: 02 833 41 17 и 0888 66 34 15
* Директно посещение в наш магазин


 

Поръчки в уебсайта:
1. Изберете продукт. Натиснете бутона Поръчай или Изпрати подарък
2. Проверете дали поръчката по вид, количество и цена отговаря на Вашия избор. Ако направите промяна, натиснете бутон Преизчисли. За да продължите напред, натиснете бутон Запази и продължи.
3. Ако желаете да добавите други продукти ги изберете последователно. При натискане на бутона "Поръчай" те, продуктите, в случая Гоблените, ще се добавят всеки път към Вашата поръчка и ще се сумират.
4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка - Вид доставка, Тип на доставка и Адрес на доставка. Ако искате да поясните нещо - напишете Забележка. За да продължите напред натиснете бутон Запази и продължи.
5. Тук е необходимо е да предоставите пълни и точни данни за Вас - име, e-mail, телефон, евентуално фирма и данни за фактуриране. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка!" и натиснете бутон Запази и продължи.
6. Проверете посочените от Вас детайли за доставка и плащане. Ако желаете да направите корекции натиснете линк "Предишна стъпка" . За да изпратите поръчката натиснете бутон Поръчвам.