Прегледай пратката

Услуга „Прегледай пратката“ е допълнителна услуга, която дава възможност на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера и да се увери в съдържанието й, преди да заплати сумата по Наложен платеж и да получи пратката. 

Ние от ЗЛАТЕН ГОБЛЕН ООД държим нашите клиенти да са максимално удовлетворени от своите покупки. Затова винаги, когато получавате стока от куриер, проверявайте опаковката й за транспортни дефекти. Ако кутията, която получите не отговаря на условията за безупречен външен вид (по нея има следи от удар, големи драскотини или други нарушаващи целостта й дефекти) обърнете внимание на куриера.  В случай на приемането й с транспортен дефект Вие се отказвате от правото си на замяна. ЗЛАТЕН ГОБЛЕН ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

Всички пратки се изпращат с услугата „Прегледай пратката“ и куриерът е длъжен да Ви изчака, за да проверите състоянието на опаковката. Проверката се свежда до преглед на външния вид на пратката и не е възможно продуктът да се разопакова и тества.